Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.8

Pozostałe oceny

10.0
Martin Zelewski , 11-05-2016

Opis obiektu w 100% odpowiada rzeczywistości. Polecam

10.0
Anna Poturalska, 05-06-2016

Genialny wypoczynek! Fantastyczni właściciele. Super wyposażenie. A do morza parę kroków. Nasza grupa trójpokoleniowa nie pozabijała się, bo przestrzeni dużo i każdy miał swój pokój. Polecamy!

10.0
Iwona J., 07-06-2016

Obiekt w 100% godny polecenia. Domki są nowe, czyste, komfortowe oraz w pełni wyposażone, blisko morza. Sympatyczny gospodarz. Dzieci zadowoleni z placu zabaw. Polecam

10.0
Ewa Skrzypczak, 29-06-2016

Miejsce godne polecenia! Śliczne domki, super położone blisko morza, mnóstwo udogodnień dla rodzin z dziećmi! Byliśmy i mamy nadzieję jeszcze tam wrócić!

10.0
Przemek D., 02-07-2016

Dzisiaj zakończyliśmy tygodniowy pobyt. Wszystko na piątkę z plusem. Domki bdb, wszystko nowe, ładne, zadbane. Właściciele - przesympatyczni. Jak ktoś szuka fajnego miejsca, blisko morza, a w szczególności spokojnego - to szczerze polecam.

10.0
Dagmara Tałajczyk, 13-07-2016

Blisko morza, bardzo ładne domki, przemili gospodarze. Wszystko na 6:)

10.0
Jadwiga, 17-07-2016

Miejsce godne polecenia. Wszystko się zgadza z ofertą. Blisko do morza. Gospodarz milutki

10.0
Lidia Superson , 29-07-2016

Miejsce godne polecenia.Wszystko idealne położenie, wyposażenie. Właściciele przemili ludzie. Mam zamiar w przyszłym roku też tam spędzić urlop z rodziną.

10.0
Artur A., 16-09-2016

Pierwsza połowa września… pogoda i pobyt w domkach Amelia – strzał w dychę. Domki zlokalizowane w cichej i spokojnej okolicy, z dala od zgiełku nadmorskiego kurortu. Plaża w zasięgu ręki (spacerkiem 4,5 min.). W podobnej odległości można kupić pamiątki i zjeść smaczną rybkę. Nowe, pachnące drewnem domki, bardzo dobrze wyposażone, czyste, estetyczne i urządzone ze smakiem. W kuchni znajdziemy wszystko to co jest nam potrzebne. Na piętrze dwie wygodne sypialnie. Przed domkiem taras i trawnik… Dla najmłodszych też znajdą się atrakcje w postaci kącika zabaw. Całości dopełniają przesympatyczni gospodarze, którzy dbają o wygodę i dobre samopoczucie gości. Serdecznie dziękujemy za gościnę i wspaniałą atmosferę, pozdrawiamy Artur z rodzinką. Do zobaczenia za w 2017 roku;)

10.0
Jan Bijak, 19-09-2016

Same PLUSY. Lokalizacja w bliskiej odległości od plaży.Domki przestronne, nowe, bardzo czyste, dwie sypialnie, aneks kuchenny, doskonale wyposażone z placem zabaw dla dzieci.Możliwość grilowania. Perfekcyjny, zawsze uśmiechnięty, rozwiązujący na bieżąco wszystkie problemy właściciel obiektu.Polecamy.

10.0
Anna, 07-02-2017

Jesteśmy zachwyceni pobytem w domkach Amelia. Miła, przyjazna i ciepła atmosfera. Byliśmy z niespełna 2-letnim dzieckiem i wszystko było super: bardzo czysto, wygodnie, nowocześnie, liczne - bezpłatne udogodnienia dla dzieci, uśmiechnięci i przesympatyczni właściciele stanowiący personel ośrodka. Domki położone są na końcu głównej ulicy, bardzo bliziutko plaży i zdala od zgiełku. Do dyspozycji dzieci zamykana bawialnia co ważne w razie brzydkiej pogody. Polecam zdecydowanie!

9.6
Agnieszka Sysakiewicz, 15-05-2017

Polecamy. Byliśmy i na wakacje również jedziemy. Przytulne wnętrze, mnóstwo miejsca dla duuuużej rodziny jak nasza. Atrakcje dla dzieci - również w niepogodę. Wyposażenie ok jedyne co dodała bym od Siebie to ciut więcej półek w łazience i nieco szersze wyposażenie kuchni jeżeli chodzi o miseczki i mniejsza patelnia bądź rondelwk. Ogólnie żadnych zastrzeżeń.

10.0
Aneta Bożek, 23-06-2017

Jestem oczarowana tym miejscem. Super domki, bardzo wysoki standard i dogodna lokalizacja. Polecam rodzinom z dziećmi. Placyk dla dzieci bezpieczny i dobrze wyposażony. Cały teren domków ogrodzony i bardzo bezpieczny dla najmłodszych. Już nie mogę się doczekać kiedy tam wrócę.

10.0
Paulina Skrzypczak, 16-07-2017

Domki ładne dobrze wyposażone czyste, nowe sprzęty. Wszystko co jest potrzebne w zasięgu ręki. Bardzo blisko do morza i innych atrakcji ale tez spokojnie i cicho.Polecam

10.0
BARBARA OKŁA, 17-07-2017

Amelia Domki to wspaniałe miejsce do rodzinnego wypoczynku. Zarówno cały obiekt jak i każdy domek estetyczny i perfekcyjny w pełnym tego słowa znaczeniu. Teren ogrodzony, furtka zamykana oraz monitoring w całym obiekcie to elementy wpływające na bezpieczeństwo wypoczywających. W domkach jest bardzo czysto, są dobrze wyposażone, wygodne i przestronne. Właściciel domków to miły rzeczowy, konkretny i bardzo uczciwy Pan. Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce wszystkim, którzy chcą spędzić urlop nad naszym pięknym morzem.

10.0
Tadeusz Pytelewski , 25-07-2017

jeszcze nie raz tu wrócimy

10.0
TOMASZ GOLUS, 30-08-2017

Domki bardzo ładne, dobrze wyposażone.Dogodna lokalizacja, bardzo czysto.Polecam Serdecznie.

10.0
Anita, 05-09-2017

Gustowne, nowoczesne domki, bardzo zadbane i czyste.Jesteśmy zauroczeni miejscem.

10.0
Karolina Kuk, 11-09-2017

Nowe, bardzo przestronne i pięknie urządzone domki. Serdecznie polecam osobom z dziećmi na które czeka plac zabaw i kryta bawialnia. Bardzo miła obsługa, lokalizacja blisko wejścia na plażę a także atrakcyjna cyna - wrócimy na pewno!

10.0
Róża, 11-09-2017

Spędziliśmy w domkach wrześniowy weekend. Domki naprawdę spore, dobrze wyposażone i funkcjonalne. Położone wręcz idealnie! Dla dzieci bardzo fajne place zabaw. Teren ogrodzony więc dzieci się nie pogubią;) Sympatyczny i pomocny właściciel - serdecznie pozdrawiamy i do zobaczenia w przyszłym roku!

9.0
Katrzyna Dżugan, 16-09-2017

Donki sa super wyposazone I bardzo czyste. Jest blisko do morza, wlasciciel bardzo mily. W domkach jest bardzo cieplo mimo niepogody, wazne dla rodzin z malymi dziecmi. Minusem jest wysokie naliczanie ravhunku za prad, many porownanie poniewaz nastepny tudzien spedzilismy w innych domkach zuzywajac wiecej pradu I placac o polowe mniej

10.0
Ela Hetmańczyk, 22-09-2017

Cudowne miejsce na urlop i relaks w rodzinnym gronie bądź z przyjaciółmi. Przestronne, zadbane, przytulne domki zaraz koło morza z malowniczą plażą. Polecamy i na pewno jeszcze niedługo wrócimy:)

10.0
Marta Świerguła, 24-09-2017

Super! Naprawdę polecam rodzina z dziećmi można czuć się jak w domu kuchnia bardzo dobrze wyposażona łazienka piękna łóżka duże wygodne. Dzieciaki miały frajdę z placu zabaw i krytej bawialni. Wszystko ogrodzone furtka na kluczyk więc pociechy nie uciekna. Do plaży bardzo blisko słychać szum morza w domkach. Okolica cicha spokojna wszystko co trzeba na miejscu. REWELACJA!

10.0
Daniel Sojka , 25-09-2017

Jesli bałtyckie wakacje to tylko Amelia

10.0
Urszula Werschner, 07-10-2017

Super! Byliśmy we wrześniu z wnukiem i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo czyściutkie i estetyczne, w pełni funkcjonalne domki. Pomimo raczej chłodnej pogody w domkach ciepło i przytulnie. Bardzo wygodne łózka i materace. Wyposażenie kuchni wystarczające. Bardzo miły i pomocny właściciel. Położenie blisko plaży i w bardzo cichej okolicy. Bardzo blisko ścieżka rowerowa. Zadaszona bawialnia to fajna sprawa i nawet przy wietrznej pogodzie jest tam ciepło i przytulnie. Polecamy dla rodzin z dziećmi choć spokojnie mieszczą się tam dziadkowie i rodzina z 1-2 dzieci albo zaprzyjaźnię małżeństwa. Z czystym sercem polecam!

10.0
Łukasz , 09-01-2018

Super warunki i świetna atmosfera! Spędziliśmy w zeszłym roku w domkach Amelia pełne trzy tygodnie. Nasze dzieci jak i my byliśmy bardzo zadowoleni, właściciele mają bardzo dobre podejście do dzieci. Nasze maluchy nie chciały wracać do domu. Domki super wyposażone, jest w nich wszystko czego potrzeba a nawet i więcej. Przed domkiem taras z grillem i kawałeczek zielonego trawnika. Właściciele dbają o każdy szczegół i widać że chcą żeby goście czuli się u nich jak w domu. Na miejscu plac zabaw i bawialnia dla dzieci, obiekt monitorowany i zamykany co było dla nas bardzo istotne. Do plaży i sklepów blisko. Na miejscu można wypożyczyć rowery i udać się na przejażdżkę ścieżką rowerową do Kołobrzegu lub w drugą stronę do latarni morskiej w Gąskach - polecamy. W tym roku ponownie spędzimy urlop w domkach Amelia. Polecamy to miejsce.

10.0
Anna Lenert, 06-11-2018

To były i będą, ponieważ wracamy do was za rok najlepiej spędzone wakacje. Miejsce pełne uroku, domki w wysokim komforcie i wspaniały właściciel.

10.0
Kasia, 07-12-2018

Serdecznie polecam pobyt w domkach Amelia. Gościliśmy tutaj w sierpniu i w 100% potwierdzamy poprzednie bardzo pozytywne opinie o tym obiekcie oraz o właścicielach. Świetna lokalizacja, bardzo blisko do plaży oraz do centrum ale na tyle daleko że nie słychać głośnej muzyki. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. Domki super wyposażone tak jak i cały obiekt. Wrócimy w przyszłym roku, pozdrawiamy właścicieli. Kasia i Tomek

10.0
Ewa, Ruda Śląska, 26-03-2019

Witam serdecznie Spędziliśmy cudowne rodzinne wakacje w sierpniu 2018 w obiekcie "Amelia Domki". Super warunki, świetna atmosfera, Właściciel domków dyspozycyjny, rzeczowy i bardzo pomocny. Domki wyposażone w pełni, przestronne, czyściuteńkie, nowoczesne niczego w nich nie brakuje. Plac zabaw doskonale wyposażony, wnuki prze szczęśliwe. Morze bliziutko..do tego szeroka, spokojna..cudowna plaża. ale się rozmarzyłam: -) Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia już w lipcu: -)

Pogoda

Pogoda Sianożęty na dziś: 03-07-2022

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 14 20 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 13 18 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 17 25 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 22 25 °C

Oferty Specjalne

Sylwester

Zapraszamy do spędzenia Sylwestra w naszym obiekcie. Domki są przystosowane do pobytu zimowego. Istnieje możliwość zorganizowania ogniska oraz innych atrakcji....

więcej
Majówka

Zapraszamy na majówkę do naszych komfortowych domków położonych w malowniczej miejscowości Sianożęty. To będzie miło spędzony czas......

więcej
Boże Ciało

Zapraszamy na weekend Bożego Ciała do naszych komfortowych domków położonych w malowniczej miejscowości Sianożęty. To będzie miło spędzony czas......

więcej